Tegenwoordig is de tuin niet meer compleet met een fraaie loungeset. Hou jij van lekker onderuit gezakt op de bank liggen in de zon, of lekker na borrelen met een goed glas wijn. Dan is een loungeset ideaal voor jou! Wij zijn fan van de Vista loungeset van Gloster. En daar vertellen we je graag wat meer over in dit artikel, lees verder en laat je inspireren door deze prachtige design loungeset van het Duitse Gloster.

Gloster Vista loungeset

De in 2014 modern vormgegeven loungeset geïnspireerd door de gestroomlijnde jachten in de havens van de Franse Riviera is vooral bijzonder door de sterke horizontale lijnen in vloeiende en gebogen vormen. Zo houdt ontwerper Carsten Astheimer het design luchtig en uitnodigend om te gaan zitten. Doordat Gloster loungeset Vista modulair is, kun je hem naar eigen wens samen stellen. De set bestaat uit 6 verschillende units, een hoek en midden unit, een ottoman, een lounge stoel, en een hoog en laag tafeltje. De aluminium frames zijn bekleed met prachtige innovatieve all-weather kussens, zo geeft Gloster je de kans om elk moment van het jaar buiten te zitten.

Design – Carsten Astheimer

De Vista is in 2014 ontworpen door Carsten Astheimer. Oprichter en eigenaar van de Astheimer studio in Engeland waar hij met zijn team elke dag werkt aan innovatieve en moderne design objecten voor de toekomst. Astheimer staat vooral bekend om zijn brede scala aan ontwerpen, van jachten en auto’s tot mobiele telefoons en keukens. In het verleden zijn er al meerdere grote design prijzen gewonnen, onlangs werd de ‘’Good Design Award’’ nog binnen gesleept voor een Snaidero keuken.

Materialen loungeset

De all-weather kussens zijn krasvast en vuil afstotend, en zo als eerder beschreven geschikt voor het gehele jaar te blijven liggen. De zitkussens komen in bijpassende kleuren van het aluminium, o.a. saffier, antraciet en caramel en zijn makkelijk wasbaar en UV-bestendig. Voor het gepoedercoat aluminium frame kan je kiezen voor donkergrijs of wit. Bij elke module wordt altijd een zitkussen en twee sierkussens oftewel rug kussens meegeleverd.

Gloster_Vista_Outdoor_Lounge_Set_2Gloster_Vista_Outdoor_Lounge_Set_3Gloster_Vista_Outdoor_Lounge_Set_4Gloster_Vista_Outdoor_Lounge_Set_5Gloster_Vista_Outdoor_Lounge_Set_1

Wil je nu meer weten over de Gloster Vista loungeset, kies er dan voor om bij een gerenommeerde (web)winkel en tegelijkertijd officiële dealer te kijken.