Kreamat Sparta boxspring bedden

Ben je toe aan een nieuwe boxspring? Onlangs ontdekte wij de Sparta boxspring bedden collectie van Kreamat, een interieur concept ontworpen door Studio Segers. Prachtig gestoffeerde boxspring bedden voorzien van een breed of hoog hoofdbord met daar achter functionele ruimte voor boeken, decoratie, of iets anders op te bergen. Of je kiest voor een hoofdbord met een U-vormig werkblad dat dient als bureau of kaptafel. Bekijk hieronder een kleine collage en laat je inspireren door dit mooie Belgische merk Kreamat.

Matrassen

De matras is samengesteld uit Zweeds thermisch geharde pocketveren bestaande uit 7 zones, van zeer hoge kwaliteit. De boven en onderkant van de matraskern zijn van sterk, ventilerend en duurzaam latex. De matrassen zijn leverbaar in 4 hardheden van soft naar extra firm. De buitenhoes is van elastische katoenen breistof voorzien van een anti-bacteriële behandeling, hierdoor verontreinigt de stof minder snel waardoor er naar verloop van tijd geen geurontwikkeling zal ontstaan.

Materialen

De houten modules zijn vervaardigd uit eiken hout dat leverbaar is in 3 kleuren, naturel, wengé of grijs. Voor het hoofdbord kan gekozen worden uit leder of stof in meerdere kleuren. De Sparta boxspring is leverbaar als vlakke uitvoering, maar ook elektrisch voorzien van twee motoren.

Kreamat_Sparta_Boxspring_Bed_5Kreamat_Sparta_Boxspring_Bed_3Kreamat_Sparta_Boxspring_Bed_4Kreamat_Sparta_Boxspring_Bed_2Kreamat_Sparta_Boxspring_Bed_6

Wil je meer informatie over de Kreamat Sparta boxspring bedden? Kijk dan eens op de website van Pot Interieur