Dat het Deense Hay alleen maar design toppers verkoopt moge duidelijk zijn. Maar achter elk ontwerp zit een verhaal, en dat is vaak wat minder bekend. Zo ook bij de Loop Stand familie van designer Leif Jorgensen. Wanneer je toch een design item in huis haalt, is het ook leuk om te weten en te begrijpen dat jij ziet wat de designer ziet.

Loop Stand Table

De eettafel is een eenvoudig maar bijzonder design, als je goed kijkt zie je dat de kunst van het weg laten veelvuldig is gebruikt. Als je de tafel ziet moet je misschien ook wel denken aan een ouderwetse werkbank. De tafel heeft ook 6 poten in plaats van 4, hierdoor geeft de tafel iets extra’s aan je interieur. Door het eenvoudige design past de Loop Stand Table in vele interieurs, en past ze zich makkelijk aan in de omgeving. De tafel is verkrijgbaar in meerdere opties en maten. Zo is er ook een ronde variant, Loop Stand Round Table. Gezellig rond om de tafel zitten en goede gesprekken voeren of om een leuke activiteit te doen. Of heb je vaak feestjes? Ga dan voor de hoge bartafel variant.

Hay_Loop_Stand_Table-1Hay_Loop_Stand_table-round

Loop Stand Wardrobe

Als je de poten van de tafel goed bekijkt, en het blad er af haalt blijft de Loop Stand Wardrobe over. Maar dan een stuk hoger, zodat je makkelijk je jassen kan ophangen. En zeg nou zelf, dit is toch veel mooier dan een paar haakjes aan de muur? Ook van dit model hebben ze meerdere varianten, een model van 45 cm breed ook wel Loop Stand Hall genoemd, en een van 130 cm breed de Loop Stand Wardrobe genoemd. Simpelweg omdat niet iedereen een brede hal heeft, en dat de Loop Stand Wardrobe voor meerdere doeleinden geschikt is. Zet er een op de badkamer voor handdoeken of badjassen aan te hangen. Of op de slaapkamer en gooi je kleding er over heen, of uiteraard in de gang met jassen. Aan de kids hebben ze ook gedacht door de Loop Stand in verschillende hoogtes te produceren, 72 of 95 cm ook de Loop Stand Frame genoemd of de hoge variant van 150 cm. En al met al is de Loop Stand stabiel, stevig en gemakkelijk te verplaatsen.

Hay_Loop_Stand_Wardrobe1Hay_loop_stand_wardrobeHay_Loop_Stand_wardrobe-3

Bijpassende kledinghangers

Hay verkoopt ook bijpassende kledinghangers, deze minimalistische kledinghangers gemaakt van staaldraad zijn verkrijgbaar in zwart en koper. Door het staaldraad nemen de hangers minder ruimte in dan de meeste andere kledinghangers, en kun je meer ophangen, of het juist lekker luchtig laten. Daarnaast ziet het er ook nog hartstikke hip uit!

Heb jij ondertussen Loop Stand al op je verlanglijstje gezet? Wat vind jij ervan? We zijn benieuwd naar je mening, plaats een bericht in de comments hieronder.