Aankomende zomer kan je lekker bbq’en aan deze hippe tuintafel, sfeer gegarandeerd! Zoals je ziet is de naam Anker niet zomaar gekozen, werp een blik op de tafel en je begrijpt waarom. Dankzij deze vorm kan je makkelijk een gesprek voeren met iedereen, daarbij biedt de tafel zitplaats aan voor 6 personen en neemt deze minder plaats in beslag.

Design

Innovatie, ecologie, en een scherp oog voor functionaliteit. Dankzij deze houding is de Anker tuintafel tot stand gekomen in 2015. Ontwerp: oprichter en huidig directeur van Extremis, designer Dirk Wynants. Dirk richtte zijn bedrijf Extremis op in 1994 en is nog steeds de volle eigenaar, maar geeft zijn voorkeur aan het ontwerpen. Daarom start hij naast Extremis in 2006 zijn eigen ontwerp studio Wynants Design Works waar hij tot op de dag van vandaag prachtige vooruitstrevende design meubels maakt voor privé sferen en projectinrichting. Zo is Dirk Wynants er in geslaagd om met zijn bedrijf een toppositie te bemachtigen in de internationale designwereld.

Wat maakt tuintafel Anker zo praktisch?

Tuintafel Anker is in verschillende opties verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit verschillende stalen frames en hoogwaardige hout soorten. Door de hoogwaardige materialen is hier weinig tot geen onderhoud aan nodig. Het stalen frame wil in de zomer nog wel eens warm worden, de tafel is zo ontworpen dat je met de blote huid alleen in contact komt met het hout. Bovendien zitten er op de hoeken van de bankjes inkepingen, zodat je benen niet over de bank hoeft te tillen. Met een hoogte van 74 cm en een lengte en breedte van 216 cm is dit een prachtige eye-catcher in de tuin of op het terras. Tuintafel Anker is ook leverbaar met bijpassende parasol en beugels voor het frame te bevestigen aan de grond voor het voorkomen van diefstal.

Bekijk hier onder de Extremis Anker tuintafel en ga aankomende zomer voor een optimaal zon-, zee-, en strandgevoel!

Extremis_Anker_1Extremis_Anker_2Extremis_Anker_3Extremis_Anker_4