Kartell Bubble Club

Bij een bijzondere lounge collectie voor in de tuin, hoort een bijzondere ontwerper. Wie anders dan Philippe Starck komt er immers op het idee om een kunststof bankstel te ontwerpen? Met de Bubble Club collectie is het de Franse ontwerper in 2000 weer gelukt om een spectaculair designmeubel te maken voor een breed publiek. De Bubble Club van Kartell.

Kartell Bubble Famillie

De Bubble Club famillie bestaat uit een zitbank voor twee personen, een fauteuil en een tafeltje. Maar wat maakt de Bubble Club nu zo speciaal buiten dat het prachtige designmeubels zijn? De Bubble club is volledig vervaardigd uit Polyethyleen. Dit kan gezien worden als een voorloper in kunststof meubel design, en is volledig recyclebaar. Kartell is een van de eerste fabrikanten die een dergelijke serie weet te produceren.

Bubble Club kopen – Online

Bij het kopen hoef je niet de hele set aan te schaffen, de bank, fauteuil en tafel zijn los verkrijgbaar in zes frisse kleuren. Zinkwit, terracota, zwart, en in licht geel, groen en grijs. De bank is 195 cm breed en 77 cm diep, de hoogte van de rugleuning is 80 cm en de bank weegt 29,7 kilo. De fauteuil is 105 cm breed en 77 cm diep en heeft ook een hoogte van 80 cm, gewicht 17 kilo. Het tafeltje is 41,5 cm hoog, en het tafelblad is 51,5 bij 51,5 cm. Gewicht tafeltje 5,5 kilo.

Let wel op bij je aankoop, de levertijd bedraagt 6 tot 8 weken, de Bubble Club meubels worden tenslotte in Italië geproduceerd. Wil je er snel op zitten nu de zon nog schijnt? Kijk bij meerdere webshops of het artikel uit voorraad leverbaar is, en vraag hier een offerte aan. Hierdoor krijg je de laagste prijs en de snelste levertijd, ook heb je alles zwart op wit mocht de webshop niet voldoen aan de afgesproken levertijd.

Wie weet heb jij binnenkort ook deze bijzondere verschijning in de tuin of op het terras, of heb je deze al. Zo ja, laat het ons weten in de reacties!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.