Door de jaren zijn er veel mooie stoelen ontworpen door top designers voor topmerken! Maar een staat er extra centraal, de 101 buisframestoel van Willem Gispen. Gispen staat bekend om haar vele klassiekers. Ontwerpen zoals de 101 buisframestoel en de 201 buisframestoel zijn toonbeelden van design en kwaliteit. Ontworpen in 1931! Tenslotte ben je pas een klassieker als je jaren mee gaat.

Een aantal historische stoelen zoals de 101 & 201 buisframestoel van Gispen worden nog steeds gemaakt, en worden authentiek gereproduceerd. Bijvoorbeeld met de oorspronkelijke materialen zoals armleggers van bakeliet. Dit wordt gedaan door Dutch Originals. Dutch Originals vervaardigt design meubels van Nederlandse topontwerpers onder de labels Gispen Classics and Gispen Today.

Zoek ze eens op online, en wellicht heb jij straks ook wel een echte design klassieker in huis.