Bij de eethoek hoeven niet altijd 4 of 6 dezelfde eetkamerstoelen te staan. Waarom niet verschillende stoelen? Varieer met kleuren en modellen. Naast eetkamerstoelen zien we ook veel zitmeubelen bij de eettafel, denk daarbij aan krukken en eetbankjes.

Verschillende stoelen rondom de eettafel! Ga voor dezelfde stoelen maar dan in een ander kleurtje. Wil je het toch wat gelijkmatiger houden? Ga dan voor verschillende stoelen maar wel allemaal met dezelfde kleur. Zo creëer je een mooie, speelse eethoek die toch geheel rustig oogt!

Een zitbankje is natuurlijk ook een optie, deze zien we steeds meer terug komen. En is ook nog eens ruimte besparend. Wanneer je geen extra gasten over de vloer hebt, schuif je het bankje makkelijk onder de tafel. Zo bespaar je weer wat ruimte. Aan de andere kant van de tafel plaats je wel eetkamerstoelen of kleine krukjes.

Als alternatief voor stoelen kun je ook kiezen voor barkrukken, een echte trend nu! Je vindt ze in leder, kunststof, metalen en houten exemplaren. Zelf zijn we fan van de industriële barkrukken.