Je gaat verhuizen en die prachtige eiken kast past niet meer in het nieuwe interieur, of je gaat kleiner wonen en niet alle meubels passen in de nieuwe woning. Er is een verbouwing in aantocht en je wilt natuurlijk niet dat jouw meubels hier onder komen te lijden, of je wilt gewoon een aantal meubels bewaren tot dat je een nieuwe bestemming voor ze hebt gevonden. Een opslagruimte biedt uitkomst!

Maar waar kijk je naar bij het huren van een opslagruimte, er zijn tegenwoordig zo veel aanbieders. Is het in de buurt, kies je voor de goedkoopste opslagruimte, of vind je het belangrijker dat je kan opzeggen wanneer je wilt? Er zijn dus meerdere factoren om rekening mee te houden. Wij hebben een aantal punten op rij gezet waar je altijd op moet letten, vooral als het gaat om meubel opslag.

 

  • 24/7 toegang tot je opslagruimte. Zo kun je op elk moment van de dag en in het weekend in de opslagruimte.

 

  • opslagruimte goed toegankelijk. Zijn de gangen breed genoeg voor een pallet te vervoeren, zijn er opstapjes en brede laadperrons. Noem het maar op.

 

  • inschrijfkosten? Dit is natuurlijk nergens voor nodig. Je betaald al maandelijks netjes de kosten voor de opslagruimte.

 

  • opslagruimtes van verschillende afmetingen. Stel je hebt een grotere of kleinere opslagruimte nodig, dan wil je natuurlijk niet alles verplaatsen naar een andere locatie.

 

  • camerabewaking? Dit spreekt voor zich, dit moet bij welke opslagruimte dan ook in orde zijn.

 

  • Aanhangwagen of goederen bus. Bij vrijwel alle aanbieders van opslagruimtes heb je tegenwoordig een aanhangwagen of bus tot je beschikking. Wel even vroeg reserveren, ze zijn gewild!

 

  • de extra’s die wellicht meewegen in de keuze van een opslagruimte: stopcontacten, gekoelde opslagruimte, verzekering, noppenfolie en verhuisdozen ter plekke verkrijgbaar, afgesloten terrein, mogelijkheid tot postadres(brievenbus).

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een opslagruimte? Hoe heb je dit zelf aangepakt? Laat het ons weten, wij zijn fan van het meubelopslag Limburg