Het kenmerk van de brocante woonstijl zijn prachtige opgeknapte meubels & accessoires met een vleugje liefdevolle elementen. Ben jij gek op deze landelijke stijl? Hieronder vind je een aantal leuke brocante webshops!

Het Inboedelhuis

Bij Het Inboedelhuis knappen ze al meer dan 60 jaar oude meubels op. Antieke en brocante meubels, maar maken ook meubels op maat. In de showroom staan ruim 1000 opgeknapte brocante meubels die uit voorraad leverbaar zijn. Een echte brocante liefhebber, vind hier snel zijn weg! Ben je op zoek naar een grote kast? Of juist naar stoelen? Bij Het Inboedelhuis vind je het allemaal. Online presenteren ze een selectie van de opgeknapte meubels, maar ook met foto’s hoe ze er uitzagen voor de makeover. Voor het totale plaatje ben je welkom in hun winkel in het centrum van Gouda.

Restylemeubels

De loods in Tilburg van Restylemeubels staat nu al vol met ruim driehonderd meubels, en wekelijks komen hier steeds nieuwe brocante meubels bij. Veel van deze meubels komen uit Frankrijk, Hier vind je pareltjes als Queen Anne kasten, tafels en stoelen. De gedecoreerde deurtjes, arm- en rugleuningen en gekrulde poten schieten er van af. Je kan ook altijd zelf iets naar wens decoreren. Bij Restylemeubels geven ze je hier graag advies over! Wil je, je eigen items laten restylen? Dan ben je hier aan het goede adres, ze werken samen met een meubelspuiterij die jouw meubels in zijdeglans, hoogglans of mat kan spuiten in iedere gewenste kleur.

Sprado

Brocante winkel Sprado bestaat uit vier afdelingen. Ze hebben een logerij, waar ze meubels ontdoen van oude lak of een verflaag. Daarnaast kan je de meubels daar ook weer gelijk voorzien van een nieuwe laag verf of beits. In de fysieke winkel in Ridderskerk-risoord tonen ze de mooiste brocante meubels en accessoires. En als laatste geven ze ook nog geweldig interieuradvies. In hun webwinkel vind je een combinatie van nieuwe maar ook oude landelijke kasten, de oude kasten zijn uiteraard zelf geloogd en gespoten. Daarnaast vind je er diverse industriële lampen en krijtverf. Dit laatste is te mengen in maar liefst 32.000 kleuren. Zo kun je zelf ook nog aan de slag!