Creativiteit, design en innovatie, zomaar een aantal kernwoorden waarmee we het Italiaanse merk Infinity kunnen omschrijven. Gooi deze bij elkaar en je maakt de meest bijzonder items, zo is onder andere de boekenkast Arigatò tot stand gekomen.

Met deze visie is ontwerper Marcello Ziliani aan de slag gegaan in 2012 om een boekenkast te ontwerpen. De eisen waren modern en functioneel, het resultaat is een artistieke elementen boekenkast vervaardigd uit kunststof. Omdat de boekenkast uit panelen bestaat kies je zelf hoeveel je er gebruikt.

Wat deze boekenkast zo speciaal maakt is de chaotische manier waarop de plankjes zijn bevestigd. Normaal denk je bij een boekenkast aan een donkere houten kast, dat is hier absoluut niet het geval. De plankjes zijn er bij de Arigatò klakkeloos op gemonteerd waardoor je een waanzinnig gaaf effect creëert! Wat vinden jullie van van boekenkast Arigatò?

Infinity-Arigato-boekenkast-1Infinity-Arigato-boekenkast-2Infinity-Arigato-boekenkast-3