Wij houden van Design!

De wereld is wel toe aan een eerbetoon aan alle designers wereldwijd, zo dacht het Nederlands design duo Marijke en Sander Lucas. ”Design zien we overal, wij houden van design!” Waarom ontwerpen we niet iets wat we altijd en overal kunnen dragen om te laten zien dat we van design houden!?

Inspiratie

Het duo liet zich inspireren door voorwerpen uit het dagelijks leven en zochten een aantal design klassiekers uit, o.a. de Revolt chair van Friso kramer uit 1957  en de Chair No. 14 van Thonet uit 1859. Zo startte de designers met het merk Design Loves You en kon het ontwerp proces beginnen. Van kettingen en speldjes tot T-shirts en zeefdruk op karton met iconische design objecten van top designers.

Webshop

Bekijk de collectie in de webshop van Design Loves You, alle artikelen zijn online te koop voor een mooie prijs.