Ken je ze nog? Die ouderwetse stoelen die je vroeger in elke eethoek zag staan? Veel bedrijven produceren ze tegenwoordig weer, maar dan in een nieuw jasje.

Zo ook Hay, het jonge(2002) Scandinavische designmerk uit Denemarken. De spijlenstoelen die geproduceerd worden passen vaak ook in elk interieur, zolang je maar voor de juiste kleur gaat. In een modern of industriëel interieur vallen deze stoelen juist extra op, en contrasteren ze mooi met een grote raampartij. De stoelen belemmeren het uitzicht niet en laten het daglicht volop binnen.

Zoek je de Hay stoelen online voor een voordelige prijs? Dan kunnen wij u stoelenshop.nl aanraden. De webshop verkoopt onder andere model J104, J77, Copenhague en de AAC22 in diverse kleuren. En als de juiste kleur er niet bij zit? Hebben ze deze als officiële dealer zo besteld. Dit geldt natuurlijk ook voor andere modellen die u niet terug vindt op de website.