Vakantie bestemming….

CANCUN – MEXICO
Cancun is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van strandvakantie en cultuur. Je logeert er aan de mooiste stranden en landinwaarts kan je de prachtige Maya steden bewonderen zoals Tulum en Chitzen Itza en uiteraard El Castillo, zeg maar het nationale symbool van Mexico. Ook Isla Contoy is een bezoek waard. Het is de meest belangrijke broedplaats in Mexico voor vogels én bedreigde schildpadden. En ook onder water is er veel te beleven. Het ‘Great Mayan Reef’ is het op één na grootste koraalrif van de wereld en ideaal om te snorkelen en duiken.

Fashionista’s kunnen zich laten gaan in het supermoderne La Isla shoppingcenter, alvorens zichzelf over te geven aan het bruisende nachtleven van Cancun . Kortom, het is een prachtige bestemming en dankzij de vele mogelijkheden dan ook één van de populairste plaatsen in Mexico.

Logeertip: het superdeluxe Excellence Playa Mujeres, een vijfsterrenhotel dat garant staat voor topkwaliteit. Je vindt er een oase van rust en eigentijdse luxe met de meest prachtige witte zandstranden, maar ook een golfbaan van wereldklasse en een indrukwekkende jachthaven. (bron AD.nl)

Voor vele zit de vakantie erop, maar fantaseren over vakanties blijft altijd leuk……