Flexform

Italiaans design, Flexform. Een gezellige uitstraling, warmte en toch design… dit is Flexform. Een leefwereld op zichzelf die als door vele zeer bijzonder wordt ervaren. Flexform richt zich op op bovenkant van de markt en wordt daarmee ook wel als een luxe meubelmerk gezien.

Flexform heeft een selectief verkoopbeleid dus tref je niet overal aan, maar de winkels waar het staat zijn goed vertegenwoordigt. Dit merk is een familiebedrijf en levert bankstellen, tafels, stoelen en bedden… dus je kunt je hele huis inrichten met dit fantastische merk.

Door het kleur gebruik, vaak pastel / natuurtinten is het een merk dat tijdloos is en voor lange periode gebruik kan worden en mooi blijft. Flexform heeft zowel stof als leder in de collectie waarmee de meubelen bekleed kunnen worden. Overigens zijn de bankstellen meestal in stof.

De bank dit wordt getoond op de foto is hun klassieker, namelijk de Flexform Groundpiece. Dit is een model dat uit modules bestaat en daardoor zijn er zeer veel mogelijke opstellingen.